Hvor bør desinfiseringskjemikalier oppbevares?

Oppbevaring av kjemikalier og desinfeksjonsmidler på riktig måte. Oppbevar alltid kjemikalier vekk fra mat og overflater i kontakt med mat. Oppbevaringsområdet for kjemikalier bør være atskilt fra matoppbevaringsområdet for å unngå forurensning. Hvis kjemikalier oppbevares i nærheten av matlagingsområder, er det veldig lett for dem å søles inn i maten.

Hvor bør kjemikalier oppbevares i en næringsmiddelbedrift?

Kategori - Mattrygghet

Svar - D -Pesticider bør oppbevares i et låst rom i restauranten. Dette låste rommet skal ikke blandes med noe annet gods inne i restauranten, selv om varen er til rengjøringsformål.

Hvordan oppbevarer du kjemiske rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler?

Oppbevar alle rengjøringskjemikalier i de originale beholderne og bland aldri kjemikalier, selv om de er av samme "type" kjemikalier. Oppbevaring av kjemikalier i godt ventilerte områder unna HVAC-inntaksventiler; dette bidrar til å forhindre at røyken sprer seg til andre områder av anlegget.

Hvor bør kjemikalier oppbevares?

Kjemikalier bør være lagres ikke høyere enn øyehøyde og aldri på øverste hylle i en oppbevaringsenhet. Ikke overfylt hyller. Hver hylle skal ha en anti-roll leppe. Unngå å oppbevare kjemikalier på gulvet (selv midlertidig) eller forlenge seg inn i trafikken.

Håndtering og lagring av kjemikalier