Hva er det mest scorende mlb-spillet?

Den høyeste kombinerte poengsummen i et spill er 49 går 25. august 1922, da Chicago Cubs beseiret Philadelphia Phillies 26–23. Rekorden for flest løp scoret av et lag i en enkelt omgang er 18, satt av Chicago White Stockings (nå Chicago Cubs) mot Detroit Wolverines 6. september 1883.

Hva var den største utblåsningen i MLB-historien?

Baseball's Biggest Blowout Games forteller historien om de mest skjeve kampene i baseballhistorien. Den største utblåsningskampen i storligaens historie var 22. august 2007, da Texas Rangers slo Baltimore Orioles, 30-3. Det er en differensial på 27 løp.

Hva er det mest scorende MLB-spillet i moderne tid?

De fleste løp scoret av et lag i en enkelt kamp er 36, av Chicago Colts (nå Cubs) mot Louisville Colonels i juni 1897. Den "moderne" rekorden (som betyr etter 1900) er 30 scoret av Texas Rangers mot Baltimore Orioles i august 2007.

Hva er det mest scorende MLB-spillet av ett lag?

Når det gjelder scoring av ett lag i en enkelt kamp, ​​satte Chicago NL-laget, den gang kjent som White Stockings, rekorden med sine 36-7 seier over Louisville i 1897.

Har det noen gang vært et 27 strikeout-spill?

Necciai huskes best for den unike bragden med å slå ut 27 slagere i en ni-inning-kamp, ​​som han oppnådde i Class-D Appalachian League 13. mai 1952. Han er den eneste pitcher noensinne som har gjort det i en ni-inning, profesjonell ligakamp.

TEX@BAL: Rangers scorer 30 løp mot Orioles

Har et baseballlag noen gang scoret 1000 løp i løpet av en sesong?

Første gang et lag scoret minst 1000 løp på en sesong var i 1930, da Yankees scoret 1 062 løp og St. ... The 1950 Red Sox scoret 1 027 løp og endte på tredjeplass, mens 1999-indianerne scoret 1 009 og endte først i Central Division. Yankees fra 1999 vant vimpelen.

Hva er den høyeste poengsummen i en basketballkamp?

13, 1983, slo Detroit Pistons Denver Nuggets 186-184 på trippel overtid. Det var, og er fortsatt, det mest scorende spillet i NBAs historie.

Hva er det mest scorende spillet i NBA-historien?

Den 2. mars 1962 scoret Wilt Chamberlain 100 poeng og trakk ned 25 brett, som medlem av Philadelphia Warriors i en seier på 169-147. New York Knicks.

Hva er den høyeste poengsummen i fotball?

SOM Adema 149–0 SO l«Emyrne var en fotballkamp som ble spilt 31. oktober 2002 mellom to lag i Antananarivo, Madagaskar. Den har verdensrekorden for høyeste score, anerkjent av Guinness rekordbok.

Hva er det lengste MLB-spillet som noen gang er spilt?

Pawtucket Red Sox og Rochester Red Wings, to lag fra Triple-A International League, spilte den lengste kampen i profesjonell baseballhistorie. Det varte i 33 omganger, med 8 timer og 25 minutter med spilling tid.

Hva er den raskeste tonehøyden som er registrert?

Raskeste banen noensinne kastet

Som et resultat blir Aroldis Chapman kreditert for å kaste den raskeste banen i MLB-historien. Den 24. september 2010 skrev Chapman MLB-historie. Så en nybegynner-avlastningspitcher for Cincinnati Reds, ildballspilleren slapp løs en hurtigball klokket kl. 105,1 mph av PITCH/fx.

Hva er den mest scorende NBA-kampen uten overtid?

Høyest scorende NBA-spill i ordinær sesonghistorie uten OT. 2. november 1990 da Golden State Warriors registrerte seg seier 162-158 over Denver Nuggets på McNichols Arena. Warriors og Nuggets kom sammen til å lage 120 kurver, hvorav bare seks var tre pekere.

Hva er det lavest scorende spillet i NBA-historien?

NBA-rekord med lavest score

Den 22. november 1950 beseiret Fort Wayne Pistons de regjerende mesterne i Minneapolis Lakers for 19 til 18, i kampen som skulle gå over i historien som spillet med de laveste scorene (37 sammenlagte poeng).

Hva er det mest scorende kvartalet i NBA?

Det mest scorende enkeltkvartalet i NBA-historien var 99 sammenlagte poeng av San Antonio Spurs(53) og Denver Nuggets(46). Det aktuelle kvarteret var det fjerde kvarteret i en kamp 11. januar 1984. Dette var et vilt spill da Nuggets vant med en sluttresultat på 163-155.

Har en basketballkamp noen gang nådd 200 poeng?

Sammendrag. Den mest scorende vanlige sesongkampen i NBAs historie er trippel overtidskamp mellom Detroit Pistons og Denver Nuggets 13. desember 1983. ... Den ordinære kampen med høyest score i reguleringen var mellom Golden State Warriors og Denver Nuggets 2. november 1990.

Hvem scoret over 100 poeng i en basketballkamp?

Den 2. mars 1962, Wilt Chamberlain satte NBA-scoringsrekord for enkeltkamper ved å telle 100 poeng for Philadelphia Warriors i en 169-147 seier over New York Knicks. Ikke 98 poeng, ikke 102, men en fin runde 100 - en imponerende rekord satt av en mest imponerende spiller.

Hva er Michael Jordans mestscorende spill?

Den 20. april 1986 i spill 2 i førsterundeserien mot Celtics scoret Jordan sine legendariske 63 poeng, en rekord som fortsatt står seg. Celtics' stjernespiss Larry Bird sa: «Han er den mest spennende, fantastiske spilleren i spillet i dag.

Hvor mange MLB-lag har scoret 1000 løp i løpet av en sesong?

Siden 1900, syv lag har scoret 1 000 eller flere løp i løpet av en sesong, den siste var Cleveland-indianerne fra 1999, som scoret 1 009 løp for å bli det første laget siden 1950 Boston Red Sox (1 027) som nådde fire sifre.

Har et lag noen gang scoret i alle 9 omganger?

Siden 1900 har bare to lag klart å score i hver av ni omganger av en kamp. Den 1. juni 1923 ble det New York Giants gjorde det mot Philadelphia Phillies, og vant 22-8.

Hva er det sjeldneste innen baseball?

Trippelspillet uten assistanse, et trippelspill der bare én feltspiller håndterer ballen, er den minst vanlige typen trippelspill, og er uten tvil den sjeldneste forekomsten i baseball: det har skjedd bare 15 ganger siden 1900 på major league-nivå.

Har noen gjort alle 3 outs i en omgang?

Major League-rekorden for flest slagere i en omgang er 23, satt av Red Sox 18. juni 1953 mot Tigers. Brooklyn Dodgers har NL-rekorden: 21, i første omgang (ausj!) ... Fra 1900-1995, ingen storligaspiller har noen gang gjort alle tre outs i en enkelt omgang.