Hvilken krigerspesifikasjon er best i skyggeland?

Beste Warrior Leveling Spec i Shadowlands. For en total nybegynner til klassen, selv om hver spesialisering har styrker og svakheter, anbefaler vi Våpen som den beste utjevningsspesifikasjonen.

Hvilken spesifikasjon er best for warrior DPS?

For klassisk sluttspillinnhold, Raseri er den beste spesifikasjonen for DPS Warriors. De vil enten bruke et sakte 2H-våpen med en Slam-bygge eller bruke to 1H-våpen med høy DPS som Dual-Wield Fury. For PvP vil DPS Warriors bruke et sakte 2H-våpen for en Arms Mortal Strike-bygg.

Er Fury Warrior bra i Shadowlands?

Fury Warriors er for øyeblikket veldig sterk i Mythic+, som gir kraftig utbrudd, vedvarende spalting og respektabel skade med ett mål. De vakler når det gjelder defensiv og gruppenytte i de høyeste tastene, men kan pålitelig fullføre +15 fangehull uten problemer, og presse enda høyere med riktig gruppeoppsett.

Hva er bedre i Shadowlands raseri eller armer?

Samtidig som Raseri noen ganger forbigår Arms som den primære DPS-spesifikasjonen i enten PvP eller PvE, historisk sett klarer Arms alltid å få en fordel på grunn av bedre verktøy generelt. I PvP er Arms Warriors en av de beste nærkamp-DPS-spesifikasjonene i spillet, og gir mye skade, holdbarhet og nytte.

Kan fury warrior dual bruke 2h?

Titan's Grip er en passiv krigerevne lært på nivå 10 for de med Fury-spesialiseringen. Den lar krigere bruke tohåndsvåpen med to hender. Dual-wielding er bare tillatt for økser, dolker, knyttnevevåpen, maces, polarmer, staver og sverd.

Shadowlands 9.0 - Arms vs Fury Warrior Guide! Hvilken spesifikasjon er bedre?

Hva er den sterkeste DPS-klassen i WoW?

World Of Warcraft Shadowlands: 10 beste DPS-klasser

  1. 1 Affliction Warlock.
  2. 2 Skyggeprest. ...
  3. 3 Unholy Death Knight. ...
  4. 4 Balanse Druid. ...
  5. 5 Skyttejeger. ...
  6. 6 Brannmage. ...
  7. 7 Fury Warrior. ...
  8. 8 Elementær sjaman. ...

Hvilken krigerspesifikasjon er best for DPS TBC?

Raseri gjenstår den beste DPS-spesifikasjonen for Warriors, med fokus på tohåndsvåpen i stedet for tohåndsvåpen. Mens den generelle styrken til DPS Warriors er redusert fra den til Classic WoW, med riktig utstyr og gruppe, forblir en Fury Warrior en av de beste AoE-klassene i spillet, og uten tvil den sterkeste cleave DPS totalt.

Hva er morsommere raseri eller armer?

Generelt har spillerne nevnt det å spille raseri er bare morsommere. Fury skinner mest når du ikke har noen healere og spiller solo. ... De fleste spillere anbefaler at hvis PvP er hovedmålet ditt, kan Arms spec være det bedre valget.

Er raseri eller armer bedre klassisk wow?

Spill Fury eller Arms for utjevning: Det er bare to spesifikasjoner for utjevning, og begge bruker tohåndsvåpen for skade. Under utjevning, jeg anbefaler å spille som Arms, ettersom både utdelt og tatt skade er mer konsistente.

Er Warrior lett å spille wow?

Til tross for å være "enkel modus", er det fortsatt ganske effektivt for questing, fangehull og raidinnhold. Hvis du ser etter de absolutt beste Fury Warrior-talentene, som ikke går på akkord med ytelsen for enkel bruk, kan du finne en mer dyptgående analyse på vår fullstendige talentside nedenfor.

Er Warriors gode i PvP?

Arms Warrior Strengths i PvP

Arms har nok en gang stor enkelt- og flermålsskade når det gjelder passivt og sprengningstrykk. ... Ved å være i stand til å konstant kvitte seg med stort press (forutsatt at du kan treffe målet ditt) og ha dødelige sår hele tiden, er Arms Warriors en ødeleggende kraft i PvP.

Er krigere så dårlige i TBC?

Er Warriors så dårlige i TBC? Mens det ofte sies det Warrior er en dårlig klasse i Burning Crusade, dette er ikke akkurat tilfelle. Warrior er fortsatt en sterk tank og har flere forskjellige levedyktige DPS-spesifikasjoner. En velspilt Warrior vil overgå enhver dårlig spilt "meta"-klasse.

Er warrior DPS bra i TBC?

Warrior DPS er levedyktig, men Warrior generelt er mye mindre ønskelig i raid enn det var i Classic. Vanligvis vil raid gi 1 Arms Warrior for debuff Blood Frenzy, på grunn av dens kraftige raid DPS-økning. ... Til tross for dette er Fury Warrior en veldig sterk DPS-spesifikasjon, og gitt riktige forhold kan være veldig sterk.

Hvor mye treff trenger du i TBC warrior?

Du vil fokusere på å slå 9 % treffsjanse, og alt ekstra er bare en bonus. Kompetanse gjør det mindre sannsynlig at fiender vil unngå eller parere angrepene dine. I likhet med treffvurdering er det et måltak på 6,5 % som du ønsker å få som DPS.

Er Rogue vanskelig å spille Shadowlands?

Rogues er en av de vanskeligste timene i World of Warcraft: Shadowlands i både player-vs-player (PvP) og player-vs-environment (PvE) på grunn av deres vanskelige kombinasjoner de må utføre for å ta ned fiender. ... I PvE er kanskje ikke Rogues så virkningsfulle siden motstandere kan være immune mot deres lockdowns.

Hva anses som gode DPS Shadowlands?

Shadowlands: Høyeste DPS i Castle Nathria, Rangert

  • 6 C+ Tier: Retribution Paladin, Arcane Mage, Enhancement Shaman.
  • 7 C-nivå: Subtilitet Rogue, Feral Druid, Frost Death Knight. ...
  • 8 Under C-nivå: Overlevelse/Beast Master Hunter, Destruction/Demonology Warlock, Arms Warrior. ...

Hvilken klasse skader WoW mest?

Den høyeste DPS-tittelen innehas for det meste av Rogue, Mage og til og med Warlock hvis du klarer å holde deg i live lenge nok til å fjerne skaden. Noen spesifikasjoner innenfor disse klassene vil prestere bedre enn andre når det kommer til slagmarker, som sådan har vi plassert dem høyere.

Hvor god er Rogue i TBC?

Rogue Viability i TBC Classic

Rogues er en av de morsomste timene å spille i TBC Classic for både PvE og PvP. Til tross for hva mange tror, ​​bringer Rogues en anstendig mengde nytte til raidet og gir store skader med ett mål. Combat er uten tvil den sterkeste konstruksjonen for å maksimere DPS-utdata for PvE.

Er Arms bra i TBC?

De stoler på sine styrke og utrolig seighet for å lede dem gjennom kampens tjukke. Krigere er mindre fleksible enn andre klasser, men er tøffere og i stand til å gjøre ødeleggende skade på fiendene sine mye raskere. Forbedret Slam-talent, Arms Warrior blir en ekstremt levedyktig raid-spesifikasjon.

Er sjamaner gode i TBC?

Sjamaner er en av de beste DPS-klassene i The Burning Crusade (TBC). De kommer i to smaker, Elemental og Enhancement, og begge utmerker seg i sine spesifikke roller. Selv om de har sterk skade, kommer deres største styrke i form av nytte.

Hvordan får jeg Stormherald TBC?

Stormherald kan være laget av smeder med et ferdighetsnivå på 375 som også har Hammersmith-spesialiteten. [Lionheart Executioner] (Swordsmith) har 134,3 (126,9 + (52*2)/14).

Kan jeg tank som våpen i TBC?

Våpenkrigere i beskyttelsesstilling med "sverd og brett" (enhåndsvåpen pluss skjold) er perfekt i stand til tanking nivellering fangehull. Selv om dette ikke anbefales for raiding eller fangehullinnhold på høyt nivå, er det vanligvis greit for utjevning av fangehull.

Er Fury Warrior bra for PvP?

Det har god selvhelbredelse, noe som gjør livet til din healer mye enklere i Arenas. Det er en spesialisering som er uvanlig å se i PvP, enda mer i dag da den skygges av dens andre spesifikasjon, Arms Warrior. Men når det spilles godt med riktig komposisjon, kan det fungere anstendig i både 2v2 og 3v3!

Er Warriors gode i wow?

Alle som er kjent med World of Warcraft: Classic vil erkjenne at krigerklassen er blant de kraftigste klassealternativene i spillet. ... I tillegg til å være de beste stridsvognene i spillet, krigere gjør også mest skade.