Hvor gammel er derrick jaxn?

Hvor gammel er Derrick Jaxn? Fra og med 2021 er han det 32 år gammel. Han er den yngste av fem søsken, oppvokst av moren deres i en enslig forsørger.

Hvem er Derrick JAXN kone?

Derrick Jaxn kone: Da'Naia Jackson, kone til Youtuber og forholdsekspert Derrick Jaxn svarer ikke på utro tilståelse av ektemannen.

Hvem dater Derrick JAXN?

Derrick er en 31 år gammel YouTuber, forfatter og gründer og har for tiden 1,3 millioner følgere på Instagram og 753 000 abonnenter på YouTube. Kona hans er identifisert som Da'Naia Jackson.

Hvem er Derrick JAXN bio?

Derrick Jaxn (Jackson) er en Amerikansk poet, filantrop og gründer født i Yonkers, NY og oppvokst i Enterprise, AL. Det som begynte som en liten personlig blogg på derrickjaxn.com har nå vokst til over én million følgere på sosiale medier som han når daglig med sine positive meldinger, bøker og varer.

Hvem er Derrick JAXN nettoverdi?

Derrick Jaxn nettoverdi og hva du kan lære av Derrick Jaxn. Fra og med juli 2021 anslås Derrick Jaxn Net Worth å være 1,5-2 millioner dollar og han har en vellykket YouTube-kanal med over 70 000 abonnenter.

Relasjonsguru Derrick Jaxn avslørt!

Hva er Derrick JAXN lønn?

Derrick Jaxns nettoformue

Derrick har en estimert nettoverdi på 1,5 millioner dollar. Han har fått inntektene sine fra sin vellykkede karriere som YouTuber. Som forfatter selger han også bøker på nettsiden sin. Hans årlige inntekt er beregnet til $134,5k.

Hvilken grad har Derrick JAXN?

Derrick Jaxn er en frilansskribent fra Enterprise, AL som nå bor i North Carolina. Han tjente sitt grad i salg og markedsføring fra Tuskegee University før han fortsatte med en profesjonell karriere som forfatter med sin debutroman, A Cheating Man's Heart.

Hvem er Derrick Jackson?

Derrick Jackson (født 11. januar 1966) er en amerikansk politiker som har vært medlem av Georgia House of Representatives siden 2017. Han representerer distrikt 64. Han ble valgt i Georgia House of Representatives-valget i 2016. Han er en kandidat for løytnant-gubernatorialvalget i Georgia i 2022.

Hvor gammel er Derrick Jason på TikTok?

Som så mange andre TikTok-stjerner som lager videoer om alt, fra falske elskere til ukens dansetrend, er Derek 16 år gammel.

Har Derrick Jaxn et barn?

Derrick Jaxn Har 2 barn med kona Da'Naia Jackson som han var utro mot – Møt relasjonsguruens familie. Derrick Jaxn er kjent for å gi ut råd om forhold på sin YouTube-kanal. Ekteskapet hans sto imidlertid overfor en utfordrende prøve tidligere i år, og her er hva det var.

Hvor mange affærer hadde Derrick Jaxn?

Derrick Jaxn hadde TRE elskerinner & er fortsatt i et forhold til en' til tross for at han påstår at han nå er trofast mot sin kone. DERRICK Jaxn hadde angivelig tre elskerinner, og kan fortsatt være i et forhold med en kvinne til tross for at han påstår at han nå er trofast mot sin kone, Da'Naia.

Hvor lenge har Derek Jackson vært gift?

Da'Naia og Derrick Jackson har kjent hverandre i 12 år, og giftet seg i januar 2018. Paret skal ha vært forlovet siden 2016. Paret deler datteren Marley sammen, som ble født før forlovelsen i 2016.

Hvem avslørte Derrick Jackson?

I følge Sister2Sister, Candice De Medeiros avslørte sin affære med Derrick Jaxn under et intervju med en populær vlogger Tasha K. på fredag. De Medeiros hevdet at Jaxn fortalte henne at han var separert fra sin kone på fire år.

Hvor høy er JAXN?

Vi kan avsløre Yonkers innfødte står på 6 fot 5 tommer høy.

Hva sier Derrick JAXN?

Jeg vil ikke ha suksess hvis det går på bekostning av sjelen min, og jeg trenger ikke kjærlighet på bekostning av fornuften min.»

Hvor mange abonnenter har Derrick JAXN?

Hvor mange abonnenter har Derrick Jaxn på YouTube? Derrick Jaxn har 695 000 på YouTube. Med den fullstendige rapporten kan du få tilgang til omfattende data og se en detaljert graf for visningsvekst.

Gikk Derrick JAXN til Tuskegee University?

Derrick "Jaxn" Jackson er en 2012 utdannet ved Tuskegee University.

Søkte Derrick JAXNs kone om skilsmisse?

Derricks kone gjennom over tre år, Da'Naia Jackson, søkte om skilsmisse fra forholdseksperten 28. august 2020 avslører rettspapirer fra Georgia som eksklusivt innhentet av The Sun. ... Hun sa at hun har rett til skilsmisse med den begrunnelse at ekteskapet er «ugjenkallelig brutt» med «ingen utsikter til en forsoning».

Hva er Dania Jackson Instagram?

Da'Naia Jackson (@duh_nay_uh_jackson) • Instagram-bilder og -videoer.

Hvem er Candice de Medeiros?

Candice De Medeiros er en påvirker på sosiale medier. Hun er av ghanisk, dominikansk og portugisisk avstamning og er bosatt i Florida. Influenseren er kjent for sine motiverende sitater på sosiale medier og for å legge ut råd om forhold.