Hvilken jegerspesifikasjon for skyggeland?

Beste Hunter Leveling Spec i Shadowlands Mange spillere har valgt Skyting som deres valg av beste Hunter leveling spec. Skyting er ikke avhengig av kjæledyr for skadene deres i nesten like stor grad som Beast Mastery, men det kan likevel sende fiender veldig raskt med en mengde dødelige skudd.

Hvilken spesifikasjon er best for Hunter?

Jegere er fortsatt et kraftsenter i kampen om Azeroth

  • Skyting (beste spesifikasjon for questing)
  • Overlevelse (beste spesifikasjon for raiding og PvP)
  • Beast Mastery (beste allround-spesifikasjon)

Hvilket Hunter-kjæledyr er best for DPS Shadowlands?

Beste DPS-kjæledyr for skytter- og overlevelsesjegere

  • Ulv. Ulven har vært det ubestridte kjæledyret som ble valgt gjennom hele Wrath of the Lich King-utvidelsen. ...
  • Veps. Veps kan potensielt være det beste DPS-kjæledyret totalt sett å ta med seg på heroikk og raid. ...
  • Hederlige omtaler.
  • Raptor. ...
  • Katt. ...
  • Devilsaur. ...
  • Ulv. ...
  • Hederlige omtaler.

Hva er den beste jeger-nivelleringsspesifikasjonen?

Mens vi foreslår utjevningsbygg for alle 3 Hunter-spesialiseringer, Beast Mestring er klart den beste utjevningsspesifikasjonen for Hunter. Som Beast Mastery vil kjæledyret ditt ta mindre skade og gjøre mer skade, slik at det lettere kan holde på trusselen.

Er Hunter noe bra i Shadowlands?

Skyttejeger er en av de sterkeste DPS-klassene i Shadowlands. ... Som en av de beste DPS-klassene i både raid og Mythic+ fangehull, vender mange DPS-spillere seg mot Marksmanship som en levedyktig klasse for avansert innhold.

ER DET MORSOMT? Shadowlands HUNTER Klasseanmeldelse! Skyting og beistmestring

Hva er den beste jegerspesifikasjonen Shadowlands?

Beste Hunter Leveling Spec i Shadowlands

For en total nybegynner til klassen, selv om hver spesialisering har styrker og svakheter, anbefaler vi Beast Mestring som den beste Hunter leveling spec.

Er Beast Mastery bedre enn skyting Shadowlands?

Marksmanship presterer totalt sett litt bedre enn Beast Mastery i starten av Shadowlands, men balansen vil nesten helt sikkert endre seg på et tidspunkt når vi får den kritikken og hasten som trengs for å virkelig begynne å skinne.

Hvilken jegerspesifikasjon er best i TBC?

Hva er den beste Hunter-spesifikasjonen i TBC? Beast Mestring er uten tvil den beste Hunter-spesifikasjonen. Raids vil ha en Survival Hunter for deres debuff som de tar med, men Beast Mastery er den sterkeste Hunter-spesifikasjonen.

Hvilken rase gjør den beste jegeren i WoW?

Trolljeger

Troll er det beste løpet for jegere i PvE totalt sett.

Er Beast Master bra i Shadowlands?

Beast Mastery Hunter er en DPS-spesifikasjoner med høy mobil rekkevidde. Det er den eneste Ranged-spesifikasjonen i spillet som er i stand til å fullføre rotasjonen mens den beveger seg. Dette gjør den utrolig nyttig for å håndtere mekanikk i raid og fangehull, siden den kan gjøre disse tingene uten skadestraff.

Hva er det beste kjæledyret for overlevelsesjeger?

Beste kjæledyr for overlevelsesjeger

For Raiding og Mythic+ anbefaler vi å bruke et vilt kjæledyr i stort sett alle situasjoner. De gir deg Leech, som får deg til å helbrede deg selv når du gjør skade. Denne selvopprettholdelsen er ekstremt nyttig og gjør at spesifikasjonen delvis lever opp til navnet sitt i Raiding-situasjoner.

Er BM hunter lett?

Grunnleggende om Beast Mastery Hunter

Den er ganske enkel i utførelse og det er en ideell spesifikasjon for noen som er nye til raiding, eller bare WoW generelt. Den har også kraftig stablet-mål-klyve.

Hva er den beste jegerspesifikasjonen i WOW Classic?

For jegere, Skyteevne er den beste PvE-spesifikasjonen.

Beast Mastery og Survival vil ikke være like bra, med et mindre unntak for Beast Mastery på veldig tidlige girnivåer (forklart nedenfor). Hvis du vil spille én spesifikasjon for alt PvE-innhold, gå for Marksmanship.

Hvilket løp er best for Hunter på horde?

Beste Horde-løp for Beast Mastery Hunters

  • Orc.
  • Blod alv.
  • Troll.

Hvilken rase gjør den beste useriøse WoW?

Beste løp for Alliance Rogues. Mennesket er best Klassisk WoW Alliance Rogue-løp for PvE. Gnome or Dwarf er det beste klassiske WoW Alliance Rogue-løpet for PvP. Alliance Rogue har fordelen av å raide med en Paladin, som kan Buff the Rogue med kraftige velsignelser som Blessing of Might eller Blessing of Kings.

Hvor mye treff trenger en jeger i TBC?

Å nå tak for treff betyr å ha en 9 % økt sjanse for å treffe, noe som tilsvarer 142 treffvurdering. I raid, men takket være buffs fra Balance Druids og Draenei, bør du bare trenge 5 % treff eller 79 treffvurdering til tak. Dette er den mest verdifulle DPS-statistikken din inntil du er rammet. 2.2.

Er Hunter bra i TBC PvP?

Jegere i TBC Classic vil i høy grad være "levedyktig" er imidlertid fortsatt ikke en toppklasse. Jegere kan faktisk prestere ganske bra i Battlegrounds og PvP i åpen verden, men vil falle bak i Arenas.

Hvordan er overlevelsesjegeren i Shadowlands?

Survival Hunter i Shadowlands

Survival Hunter er en brutal nærkampkjemper som foretrekker å stole på ulike feller, deres kjæledyr og fysisk skade i jakten på byttet sitt. ... Survival Hunter har en unik spillestil, sammenlignet med alle andre nærkampspesifikasjoner. Deres viktigste våpen er polvåpen og staver.

Hvilken pakt er best for beistmestringsjeger?

Den beste pakten for Beast Mastery Hunters er Night Fae med relativt bred margin. Faktisk kan man påstå at Night Fae og Hunter utgjør en bedre duo enn noen Klasse/Covenant-kombinasjon i Shadowlands. Dette er hovedsakelig på grunn av evnen jegere får når de blir med i Night Fae, Wild Spirits.

Er Hunter god i Tower Defense?

Jegeren har lang rekkevidde for et bakketårn og gir en anstendig mengde skade. Imidlertid er dens firerate hovedproblemet. Det fyrer av i et straffende sakte tempo. Derfor har Hunter et ganske anstendig tidligspillbidrag, men blir overskygget av bedre tårn midt til sent i spillet.

Hvor mange kjæledyr kan du ha i TBC?

Du kan bare ha tre kjæledyr kl en gang; en aktiv en og to hos stallmesteren. På grunn av ingen ekstra stabile spilleautomater i TBC Classic, anbefales det at du skaffer deg maks rangering av alle evner før du bestemmer deg for dine tre endelige ønskede kjæledyr.

Hvilke klasser er gode i TBC?

Warlocks er de beste DPSene i TBC. De gir raid med forskjellige forbannelser for å avkrefte sjefsmøter. I mellomtiden er deres verktøy også på topp gjennom bruk av Health Stones og Soul Stones som øker overlevelsesevnen for raid. Destruction Warlock vil gi den høyeste DPS og mange raid vil kjøre fire eller flere.