Hvilket skjebnespill er bedre?

Imidlertid er det også et iboende nivå av utfordring innebygd Førstefødselsrett og erobring. Mens Fire Emblem Fates: Birthright anbefales for nykommere og Fire Emblem-fans på alle nivåer, er Conquest et tøffere spill takket være begrensede erfaringspoeng og gull samt mye mer djevelske nivådesign.

Hvilket Fire Emblem fates-spill er det beste?

Førstefødselsrett har den beste historien av de tre, siden den er relativt lite støtende og spiller den ganske grei. Min eneste store klage er at det bare er en slags vanilje. Conquest har det beste gameplayet og kule historieøyeblikkene, men mange klager på historien stammer fra dette spillet.

Hva er forskjellen mellom Fire Emblem skjebner fødselsrett og erobring?

Førstefødselsrett gir deg tilgang til Hoshido-kampanjen, mens Conquest inkluderer den nohriske siden av historien - mens Revelations, som ikke er ute før 9. juni i Europa, ser deg smi din egen vei mens du prøver å bringe fred mellom begge fraksjonene.

Bør jeg få Fire Emblem Awakening eller Fates?

Fire Emblem Awakening er den du vil ha. Like gøy som Skjebner Når det kommer til sosiale funksjoner, er historiens takter stort sett lik Awakenings, bortsett fra med mye svakere karakterer og mindre engasjerende bakhistorier. Spillerkarakteren i Fates er også mye mindre interessant enn Robin også.

Bør jeg kjøpe begge Fire Emblem-skjebnene?

I motsetning til Pokémon-serien, som også bruker et format med to versjoner og deler mye innhold mellom hver versjon, tilbyr begge utgavene av Fire Emblem Fates en kontrasterende historie, forskjellige allierte og eksklusive troppsklasser. Det betyr å virkelig oppleve det fulle potensialet i spillets historie, du må kjøpe begge deler.

BRANN EMBLEM: SKJEBENE - FØDSELSRETT ELLER EOBRING? | Nøkkelhistorie og spillforskjeller

Er Fe skjebner verdt å spille?

spillingen er ubalansert på en eller annen måte (avhengig av hvilken) og historien/karakterutviklingen er en direkte skam sammenlignet med oppvåkning. men i all ærlighet, det er mer enn verdt det å kjøpe skjebner fordi til tross for dens feil, er det fortsatt et verdifullt tillegg til franchisen.

Må jeg kjøpe både fødselsrett og erobring?

Fire Emblem Fates er ute i dag og tar den helt unike tilnærmingen med å tilby tre forskjellige spill som starter spillet, men som forgrener seg veldig forskjellig. Velg i stedet spillet du vil starte med først mellom de to. ...

Hvorfor er Awakening bedre enn skjebner?

det er den beste av de to. Awakenings karakterer er bedre utviklet og mer sympatiske, og jeg vil fortsatt anbefale folk å spille det først før Fates, om så bare på grunn av det faktum at Awakening ville vært en mindre opplevelse hvis du allerede hadde blitt vant til forbedringene jeg nevnte ovenfor.

Er Fe fates en oppfølger til Awakening?

'Fire Emblem Awakening' var en umiddelbar klassiker. Det er oppfølger -- "Fire Emblem Fates" - ser forvirrende og kontroversiell ut. Fire Emblem Awakening er sannsynligvis det beste spillet på Nintendos 3DS-system. ... Dette var en forbløffende god idé, og gjorde Awakening umiddelbart til et must-spill for enhver spiller, ikke bare hardcore RPG-fans.

Hvor vanskelig er det å erobre Fire Emblem-skjebner?

Det er betydelig vanskeligere enn Awakening eller Birthright. Som andre har sagt, det er ingen sliping og mye mer straff når du roter til; Å tilbakestille kart blir utrolig frustrerende etter en stund, men du lærer å tenke ganske langt frem (og be til RNG-gudene).

Er åpenbaringer vanskeligere enn erobring?

Å velge åpenbaringsveien får spilleren til å forlate begge sider for å finne og etablere et nytt rike for å bringe de to andre på linje. Hvis du gjør det, kan du imidlertid rekruttere allierte fra begge kongedømmene den generelle vanskeligheten er vanskeligere enn Birthright, men enklere enn Conquest.

Hvilke Fire Emblem-skjebner bør jeg spille først?

Totalt sett kan du virkelig ikke gå galt, selv om jeg ville i det minste spill alltid Birthright eller Conquest først, med Revelation som kommer etter det hvis du bare spiller to av dem. Men hvis du spiller alle tre, er Birthright, Conquest og Revelation vår anbefalte rekkefølge.

Kan du forsvare Hoshido i erobring?

Hvis du kjøpte Fire Emblem Fates: Birthright, da du kan spille "Defend Hoshido" gratis. Hvis du kjøpte Fire Emblem Fates: Conquest, kan du spille «Fight with Nohr» gratis. ... Du kan også velge «Refuse to choose a side», og du vil bli bedt om å kjøpe Fire Emblem Fates: Revelation som kun er DLC.

Er Fe skjebneavsløring god?

Det er en flott mellomting totalt sett, egentlig. Spillere kan fortsatt male som de kan i Birthright (en mekaniker som er eliminert fra Conquest), men vanskeligheten er mer i harmoni med den andre utgivelsen. ... Hvis du fanget spesialutgaven av skjebner, er du allerede god til å gå for Revelation.

Hvem kan du gifte deg med i Fire Emblem-skjebner?

16 Beste Fire Emblem Fates Ekteskapsalternativer (oppdatert!)

  1. Camilla. Camilla, ved første øyekast, er helt nydelig. ...
  2. Xander. Xander er den modne eldre "broren" neste i køen for tronen til Nohr, og har en av de søteste støttene med kvinnelige Corrin. ...
  3. Azura. ...
  4. Takumi. ...
  5. Rinkah. ...
  6. Jakob. ...
  7. Niles. ...
  8. Oboro.

Hvem dør i Fe Fates?

Etter en tumultarisk kamp henretter Xander imidlertid nesten Corrin Elise, uvillig til å se de to elskede søsknene hennes slåss, avskjærer den fatale streiken og dør i Xanders armer.

Hvor mange Fe Fates-spill er det?

Fire Emblem Fates er delt inn i tre versjoner: Fire Emblem: Birthright, Fire Emblem: Conquest, og spesialutgaven av spillet som inneholder både kopier og Fire Emblem: Revelations. Revelations er en DLC-kampanje som egentlig er et annet spill i full lengde.

Hvordan får jeg Fe skjebner?

I hovedmenyen velger du Utforsk skjebner og trykker på A-knappen. Velg banen du ønsker å kjøpe (Birthright, Conquest eller Revelation) og trykk på A-knappen. Når du blir bedt om å koble til Internett, velger du Ja og trykker på A-knappen. Se gjennom nedlastingsinformasjonen og velg Ja for å kjøpe banen.

Kan du velge Nohr i fødselsrett?

Førstefødselsrett og erobring er åpenbart forskjellige på historienivå; detaljhandelsversjonene av disse spillene låser deg inn i den historien, mens Spesialutgaven lar deg bestemme hvilken du følger først. ... I Birthright, spilleren side med Hoshido; i Conquest kjemper helten for Nohr.

Hva er forskjellen mellom erobring og fødselsrett?

Førstefødselsrett er historien hvis du støtter Hoshido. Erobring er historien hvis du er på Nohrs side. Hvis du har kjøpt en av de frittstående versjonene, vil valget bli tatt for deg når du når det punktet i historien.

Er fødselsrett eller erobring bedre?

Imidlertid er det også et iboende utfordringsnivå innebygd i Birthright og Erobring. Mens Fire Emblem Fates: Birthright anbefales for nykommere og Fire Emblem-fans på alle nivåer, er Conquest et tøffere spill takket være begrensede erfaringspoeng og gull samt mye mer djevelske nivådesign.

Hvor mye solgte ildemblemskjebner?

4 bestselgende: Fates (2 940 000 eksemplarer)

Fra nåværende salgstall har Fire Emblem Fates solgt en imponerende 2,94 enheter. Ideen om å la et spill ta på forskjellige ruter var nok til å gi spillerne det fristende valget om hvem de skulle kjempe for, selv om historien ikke var så god som den kunne ha vært.