Hvor er smier i wow classic?

De kan bli funnet rundt de fleste dvergbyer og og andre rasers leirplasser, men av og til ved pøbelleire også. Smier finnes ofte sammen med en ambolt (som har lignende bruksegenskaper).

Hvor finner jeg en smie i wow?

De kan bli funnet rundt de fleste dvergebyer og andre rasers leirplasser også, men av og til ved pøbelleire også. Smier finnes ofte sammen med en ambolt (som har lignende bruksegenskaper).

Hvor er smia i Stormwind Classic?

The Forge er en liten smedbutikk bak hovedbygningen til Stormwind-ambassaden.

Hvor er smia i Orgrimmar Classic?

I Orgrimmar ER smedverkstedene, med den gigantiske sentrale ambolten og det smeltede metallet som strømmer rundt veggene, smiesoner. Trikset er at "sonen" (lik de som finnes i en menneskelig smie) er sentrert rundt den gigantiske ambolten (gå figur).

Hvor er smia i Valley of strength?

På nordvestsiden av dalen der er nå en skikkelig bygning som inneholder en smie og ambolt, og på nordsiden er det nå en tunnel som går til Shadow Cleft og Valley of Wisdom.

Hvor er Forge i Orgrimar \ Hvordan finne Forge i Orgrimar

Er det en smie i Jade Forest?

Jepp, det finnes noen få i Jade Forest. Den første du kommer til som Alliance er Pearlfin Village. Se etter "watershaper"-fyren, den er ved siden av ham.

Er det en ambolt i Ratchet?

The Blacksmith er lokalisert i Ratchet in Northern Barrens. En ambolt og en smie finner du her.

Er det en smie i Thelsamar?

Smi: Tvers over veien fra vertshuset. Ambolter: Tvers over veien fra vertshuset. Gryphon Roost: Rett sør for byen og øst for hovedveien.

Er det en smie i Ardenweald?

Forge of Bonds er ligger i Ardenweald-sonen.

Er det en smie i Tanaris?

Denne artikkelen viser plasseringene til faste enheter: smier, ambolter, postkasser, jegers kjæledyrstaller, ridetrenere og matlagingssteder i Tanaris.

Er det en smie i exodar?

Denne artikkelen viser plasseringene til faste enheter: smier, ambolter, postkasser, jegers kjæledyrstaller, ridetrenere og matlagingssteder i The Exodar.

Er det en ambolt i Stormwind?

Kommentar av julielou2. WTB en ambolt ved siden av smykketreneren i Stormwind.

Hva er klassisk ambolt?

En ambolt er et stort, tungt miljøobjekt av metall med en flat toppoverflate og en spiss i den ene enden oftest funnet på en solid treblokk eller pidestall. En ambolt kreves for de fleste smed- og ingeniøroppskrifter.

Finnes det en smie i innlandet?

Det er en smie og en ambolt for deg.

Er det en ambolt i tanaris?

Dette objektet kan finnes i Tanaris.

Er det en smie i Thunder Bluff?

Du kan knuse verktøyene i en smie. Du finner en i Thunder Bluff, men enhver smie -- selv en smie i dvergleiren -- vil være tilstrekkelig.

Hvor er smiingen av obligasjoner i Wow Shadowlands?

Forges of Bonds finnes i alle paktenes helligdom i Shadowlands. Denne enheten tillater bruk av Soulbinding. Det er også her ledninger kan brukes.

Er det en smie i Thousand Needles?

Denne artikkelen viser plasseringene til faste enheter: smier, ambolter, postkasser, jegers kjæledyrstaller, ridetrenere og matlagingssteder i Thousand Needles.

Hvor er Forge of bonds Venthyr?

Hvor ligger Forge of Bonds? Forge of Bonds er lokalisert i Revendreth-sonen.

Hvor er smeden i Orgrimmar?

Saru Steelfury er en orc-smedtrener lokalisert ved den brennende ambolten i æresdalen i Orgrimmar. Han er krigssjefens personlige smed og buemann, og får i oppdrag å lage en rekke våpen for lovende unge eventyrere.

Hvor er Kharanos?

Kharanos er en travel liten by Plassert blant fjelltoppene i Dun Morogh. Byen er omgitt av den sterke, vinterrike villmarken i Dun Morogh, så eventyr er en vanlig vare, og noen av de mindre iherdige folkene i byen kan betale en god mynt for å utføre ulike oppgaver i området rundt.

Hvor er Thelsamar?

Thelsamar er en dvergeby på vestsiden av Loch Modan, som ligger nord for Grizzlepaw Ridge og nordøst for Stonesplinter Valley.

Er det en smie i Undercity classic wow?

Denne artikkelen viser plasseringene til faste enheter: smier, ambolter, postkasser, jegers kjæledyrstaller, ridetrenere og matlagingssteder i Undercity.

Er det en ambolt i Shattrath?

Vanilla TBC Shattrath Anvil er ligger i Outland-sonen.