Hvilken er bedre sumosprings vs timbrens?

Timbrens er laget av mye tettere gummi enn SumoSprings, noe som betyr at de vil gi mer støtte, men mindre kjørekomfort. Det kommer egentlig bare an på hvor ofte du skal taue/hake og hvor tung last du vil ha.

Er SumoSprings bra?

De gir akkurat nok pute for støt og andre ufullkommenheter i veien samtidig som de holder riggen i vater og til og med i svinger. Totalt sett, vi liker definitivt SumoSprings bedre enn Timbrens og vi ga Timbrens en høy vurdering i en anmeldelse for flere år siden.

Er SumoSprings bedre enn Timbren?

Timbren Aeons vil gi en langvarig og kraftig trekkopphengsforbedring som til og med kan være til nytte for lastebiler i klasse 8. SumoSprings har en lang rekke bruksområder og er et godt valg når en balanse mellom vektstøtte og komfort er ønsket.

Hva gjør SumoSprings?

SumoSprings er en opphengsforbedring bygget for å skape en bedre reise. Produsert av vår mikrocellulære polyuretan, er de designet for å redusere bakendens nedbøyning, redusere vibrasjoner, stabilisere svai og myke opp kraftige returer.

Hvor lages SumoSprings?

Jevner lasten din og opprettholder justeringen foran for sikrere kjøring. Reduserer sag, sprett, svai og bunn. Alle SumoSprings er laget i De Forente Stater.

SumoSprings vs. Timbren

Kan du trimme SumoSprings?

Hvis du bare er ok med dem eller finner deg selv å bli lei av den tøffere turen, du kan kutte dem ned.

Er sumo-sjokk verdt det?

Absolutt verdt pengene. Jeg installerte også SumoSprings Solo Custom Helper Springs - Rear Axle SSR-117-47 som gjorde en stor forskjell i bakenden. ... Jeg hadde litt silikonspray liggende og prøvde det, og det gikk mye lettere inn på våren.

Fungerer SumoSprings på løftede lastebiler?

Med en kropp løfte, er plassen der SumoSprings installert ikke økt, så du kan installere dem som normalt. Hvis dette er heisen du har, så anbefaler jeg SumoSprings Solo Custom Helper Springs, del # SSR-307-47. De er for både 2- og 4-hjulstrekk og har en kapasitet på 1500 pund.

Hvordan fungerer SuperSprings?

SuperSprings bruker en sjakkel med to ruller. Sjakkelen har en indre rull og en ytre rull. Ettersom fabrikkfjærene strekker seg bakover, letter valsen bevegelsen. SuperSprings aktiveres automatisk når belastningen påføres.

Øker SumoSprings lastekapasiteten?

Som luftfjærer, de ikke øk GVWR eller lastekapasiteten til lastebilen din. SumoSprings bidrar til å opprettholde lastebilens nivå, og forbedrer kjøreegenskapene og håndteringen.

Vil Timbrens jobbe på en løftet lastebil?

Absolutt! Timbrens Active Off-Road Bumpstops er designet for å fungere med kjøretøyet ditt uavhengig av løftesettet du har installert.

Hvilken farge er sumo Springs?

SumoSprings kommer i tre forskjellige tettheter: blå SumoSprings er -40, svarte SumoSprings er -47, og gule SumoSprings er -54.

Hva er en hjelpefjær?

En hjelpefjær er et opphengsforbedringsprodukt utviklet for å forbedre, støtte og hjelpe ulike typer originalutstyrsoppheng. Det er to grunnleggende typer hjelpefjærer: stålfjærer og pneumatiske fjærer, mer kjent som luftfjærer.

Skal sumo Springs berøre akselen?

For at Sumoene bak skal fungere som de skal være designet i kontakt med bladfjæren når kjøretøyet er plant. Å bruke bare ett avstandsstykke er bare en mykere bump. Når begge berører bladfjærene, er de helt i inngrep for å absorbere og holde rullen til et minimum.

Hvor lenge varer sumo Springs?

SumoSprings er garanti så lenge du har dem på det originale kjøretøyet du installerte dem på. SumoSprings har garanti så lenge du har dem på det originale kjøretøyet du installerte dem på.

Øker sumofjærer kjørehøyden?

SumoSprings-hjelpefjærene vanligvis ikke heve høyden på kjøretøyet de er installert på. ... Akkurat som fjærene ikke øker høyden din, vil de heller ikke øke vektkapasiteten til FR3-en din. De er kun designet for bruk med et opphengssystem som er i god stand.

Hva er overbelastningsfjærer til?

Overbelastningsfjærer, også kjent som hjelpefjærer, er et ekstra sett med fjærer festet til de eksisterende bladfjærene. ... De klemmer til midten av den eksisterende fjæren, nær akselen, og Hellwig-fjæren sparker inn for å hjelpe til med å bære lasten når den U-formede fabrikkfjæren flater ut under en last.

Hva er bedre hjelpefjærer eller kollisjonsputer?

Brukerstøtte: Hjelpefjærer vil variere alt fra 550lbs til 3500lbs mens kollisjonsputens hjelpefjærer vil variere fra 1,00lbs til 5000lbs. For en pickup i full størrelse vil kollisjonsputer gi deg mer laststøtte enn noen av våre stålhjelpefjærmodeller. Firestone, Air Lift og Hellwig er alle ekstremt holdbare produkter.

Fungerer Hellwig hjelpefjærer?

Selv om kollisjonsputer er enkle å justere for å passe varierende belastning, foretrekker jeg den enklere og mer pålitelige løsningen med hjelpefjærer. Disse Hellwig Pro fjærer fungerer utmerket! Alle delene som trengs var i esken, men instruksjonene dekket ikke et par problemer jeg hadde, som ble løst raskt med en telefonsamtale til Hellwig.

Tilfører SuperSprings løft?

SumoSprings vil først kobles inn når en belastning påføres og vil ikke heve kjørehøyden på lastebilen mens den er avlastet.

Hva gjør Timbren fjæring?

Timbren Suspension Enhancement System-settet fra General Spring kan installeres på minutter uten flyselskaper å feste og ingen hull å bore. ... Timbrens har AEON hule gummifjærer, som hjelpe dine eksisterende bladfjærer i håndteringen av røffe veiforhold.

Hva er bump stops Tacoma?

Hva er Bump Stops? Så hva er bump stops? Bump stopper gi støtte og beskyttelse for fjæringen og rammen til din Tacoma. Plassert på toppen av bladfjærene og sentrert over bakakselen, er støtstoppere det som hindrer rammen i å smelle ned på bakakselen og bladfjærene og forårsake skade.

Hvor høye er sumo Springs?

Selve fjærene er 5 tommer høy. Hele enheten når den er satt sammen og installert er 6-1/4 tommer høy.

Bør jeg fjerne hjelpefjærer?

Å fjerne hjelperen vil ikke gjøre noe for deg. Å kutte eller fjerne støtstoppene kan gi deg litt reise, men det vil gå på bekostning av bunnen av staghuset = DÅRLIG!!! Dette kan forårsake skade på stempelet og ventiler for ikke å snakke om å gjøre bilturen forferdelig.