Hva er en elite eliminering i zombier?

Hva er en Elite Kill/Eliminering i kalde krigens zombier. ... Disse zombiene er vanskeligere å drepe og krever mer ildkraft. Når du tar ned en elitezombie som f.eks Megaton, anses det å være en Elite Kill/Eliminering.

Hva er elite eliminering i zombier?

Spillere kan tjene Elite Eliminations i Call of Duty: Black Ops Cold War av ganske enkelt hoppe inn i en zombiekamp og drepe så mange megatonner eller sjefer de kan. Elite-elimineringer kan også tjenes i Onslaught-modus.

Hvordan får du Elite-elimineringer i zombier?

Alternativt rapporterer spillere også at Elite Eliminations kan oppnås i 'Onslaught'-modus. Alt dette krever at du gjør er å ta ned «elite»-fienden eller sjefen om og om igjen, og du kan samle disse raskt.

Hva er elitezombier i zombier fra den kalde krigen?

Det er to typer zombiefiender i Outbreak designet for å gi et ekstra nivå av utfordringer: Spesielle zombier og Elite Zombies. Begge disse typene kan spores ved hjelp av kartet, hvor de begge vises merket med et hodeskalleikon. Elite Zombies er videre betegnet med en rød bakgrunn på ikonet.

Gjelder manglere som elitedrap?

Firebase Z Spesielle fiender (etterligninger, mangler) teller nå som elitedrap i #BlackOpsColdWar!

Black Ops Cold War: Zombies Elite Elimination Guide!

Er det elitezombier i firebase Z?

Så det ser ut til at du ikke kan gjøre elite-elimineringscamo-utfordringer i Firebase Z. Det ser ikke ut til å være elitefiender. Manglerne og mimikkene er de eneste reelle elitemulighetene, og de teller ikke.

Hva er en elite i utbrudd?

Elite zombier er utrolig kraftig og er en av utfordringene. ... Det er to forskjellige typer spesielle zombier i Call of Duty Zombies Outbreak. Spesielle zombier og elitezombier. Spesielle zombier er merket med et hodeskalleikon på kartet ditt og Elite Zombies er merket med et hodeskalleikon med rød bakgrunn.

Hva er spesielle Zombies Cold War?

Spesielle zombier er unike zombier som oppfører seg annerledes enn vanlige zombier. De har spesielle angrep og evner, og gir en unik utfordring avhengig av den spesielle zombien du har funnet. De har mye høyere helse enn vanlige zombier, gyter ikke så ofte og gir bedre belønninger, så de er verdt å drepe.

Hvilke runder gyter megatonn?

Megatonn gyter to runder etter Pack-a-punch har blitt bygget eller på Wave 13 hvis strømmen ikke har blitt gjenopprettet i Die Maschine, mens de spawner tilfeldig over kartet i Outbreak. Megatons dukker også opp i Mauer der Toten under hovedoppdraget Tin Man Heart.

Hva er spesielle fiender?

Spesielle fiender er en fiendeklasse som har unike evner og fyller spesifikke roller under eller etter et politiangrep. De har flere vanlige mekanikker som gjør dem forskjellige fra vanlige fiender: De kan fremheves selv i en brannkamp ved å rope til dem.

Hva er spesielle våpen i zombier fra den kalde krigen?

Warzone og Black Ops spesialvåpen fra den kalde krigen

  • M79 granatkaster.
  • Ballistisk kniv.
  • Spikerpistol.
  • R1 Shadowhunter armbrøst.

Hvilke zombier er eliteutbruddet?

Elitezombier er merket i oververdenen og minikartet som en hvit hodeskalle som er inne i en nedovervendt rød trekant. Slike av Megaton og Krasny Soldat regnes som Elite-zombier. Søk i utpekte utbruddssoner etter kister å plyndre.

Teller megatonn som 3 elitedrap?

Foruten de vanlige zombiene, vil du møte heavy-hitters som kalles Megaton i dette spillet. Disse zombiene er vanskeligere å drepe og krever mer ildkraft. Når du tar ned en elitezombie som Megaton, det anses å være en Elite Kill/Eliminering.

Hva er elite eliminations firebase Z?

For de som fortsatt maler Dark Aether Camo, har @Treyarch oppdatert Elite-elimineringene på Firebase Z for å inkludere Spesielle fiender (Mimics & Manglers) og Orda Boss Fights teller som 3 elimineringer!

Hvordan slår du zombiene i den kalde krigen?

Fortsett å løpe rundt i sirkler mens zombiene følger deg, snu deg rundt for å få noen drap, og fortsett å løpe. Gjenta denne prosessen for å være så trygg som mulig, samtidig som du er klar over poengene dine (aka Essence). Ideelt sett bør du åpne kartet så mye som mulig ved å åpne dører og åpne stier.

Hvilken Ammo mod er best for etterligninger?

Trikset for å møte Mimics er å holde middels avstand til dem og få Brain Rot Ammo Mod fra Pack-A-Punch-maskinen.

Hva er Manglers svake mot?

Manglers: A Returning Foe

Firebase Zs Mangler-fiendetype kommer tilbake fra Call of Duty: Black Ops 3s populære Gorod Krovi-kart. ... En annen Mangler-svakhet er eksklusiv for Call of Duty: Black Ops Kald krig, ettersom den ser en spesifikk Pack-A-Punch-effekt som gjør ekstra skade på Mangler.

Er CRBR-er i utbruddet av den kalde krigen?

Shockwave og CRBR-S er det alt tilgjengelig i svart Ops Cold Wars Zombies Outbreak-modus på forskjellige måter. ... De er alle med på alle de viktigste zombiekartene fra den kalde krigen – Die Maschine, Firebase Z og Mauer der Toten.

Hva er den beste pistolen i den kalde krigen?

AK-74u er for tiden et av de beste våpnene i den kalde krigen. Det lille våpenet gir et massivt slag med de riktige festene, og aggressive spillere bør bruke denne pistolen.

Hvordan får du spikerpistolen i Zombies?

For å låse opp Nail Gun i Zombies, trenger du for å få 25 drap med spesialvåpen i 12 forskjellige fullførte regioner. Du kan også kjøpe tegningen for spikerpistolen, kalt Puncture Wound, i butikken for 1000 CP.

Hva er de beste våpnene for zombier?

Beste opplasting av zombier

  • Primær - M16/Gallo SA12/Ray Gun/D.I.E Shockwave.
  • Sekundær - Kniv.
  • Feltoppgradering - Ring of Fire.
  • Taktisk - Cymbal Monkey.
  • Dødelig - Molotov.

Hva er spesielle fiender i zombier?

Spesielle fiender inkluderer Mimics, Tempests, Manglers, Megatons og Krasney Soldats. Her er den beste måten å låse opp e-verktøyet på. Igjen, spillere bør laste inn i Outbreak med et nærkampvåpen etter eget valg utstyrt til deres tilpassede klasse.

Kan du låse opp våpen i zombier kalde krigen?

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies vil få våpenopplåsingsutfordringer i sesong tre, har utvikler Treyarch annonsert. ... Dette er velkomne nyheter for Zombies-fans. Foreløpig kan du bare låse opp Black Ops Cold War-våpen via utfordringer i flerspiller.

Spawner megatonn uten strøm?

En Megaton er en stor, muskuløs zombie som har på seg en avrevet hazmat-drakt som sportslapper den til Omega Group. Den avgir en grønn glød rundt, med en sterkere glød fra øynene og hendene. De gyter to runder etter at strømmen er slått på. Hvis strømmen ikke er slått på, vil de spawne på runde 15.