Hvor mye koster youtube premium?

YouTube Premium er $11,99 per måned, men den tilbyr en gratis prøveversjon på én måned for nye abonnenter.

Er YouTube Premium verdt å få?

Med mindre du har stor interesse for YouTube Originals, Premium er ikke verdt det. Og hvis du ikke bruker YouTubes mobilapper ofte, vil du ikke sette pris på alle Premium-fordelene. Men hvis du ønsker å bli kvitt YouTube-annonser og vil bruke YouTube Music Premium regelmessig, er YouTube Premium en god verdi.

Hva er inkludert i YouTube Premium?

YouTube Premium koster $11,99 i måneden og inkluderer annonsefri video, muligheten til å fortsette å spille av videoer eller musikk «i bakgrunnen» (som betyr at lyden fortsetter hvis du minimerer appen), musikk og videonedlastinger, og tilgang til originale YouTube-filmer og TV-serier.

Er YouTube Premium gratis med Amazon Prime?

YouTube TV er ikke gratis for Amazon Prime-medlemmer, og de to abonnementene kan ikke pakkes sammen i motsetning til noen andre tjenester.

Hvordan kan jeg få YouTube Premium gratis?

Åpne YouTube appen og logg på Google-kontoen du vil registrere deg med. Klikk på profilbildet ditt, og deretter Få YouTube Premium. Trykk på Prøv det gratis. Oppgi betalingsmåten din, og følg deretter instruksjonene for å fullføre registreringen.

YouTube Premium: Er det verdt det?!

Er YouTube en gratis tjeneste?

Samtidig som YouTube er fortsatt gratis for alle å legge ut og se videoer, YouTube Premium lar deg se disse videoene uten annonser. Men det er bare starten på fordelene med et Premium-abonnement.

Hvorfor er YouTube Premium så dyrt?

Det viktigste salgsargumentet til YouTube Premium er det det er ingen annonser. ... Disse annonseblokkeringene har også en tendens til å koste penger, og mange av dem har potensiale for virus og andre problemer med datamaskinen din. Å ha ingen annonser er en viktig grunn til at folk vil spille inn TV-programmer og se dem senere.

Hva er ulempen med YouTube TV?

I juni 2020 økte Youtube prisen fra $50 til $64,99 per måned. ... En annen ulempe med YouTube TV er at den ikke tilbyr muligheten til offline visning. Selv DVR-en deres er skybasert, så hvis du vil se programmene dine mens du reiser eller uten å bruke mobildata på farten, er ikke YouTube TV noe for deg.

Kan du betale for ett år med YouTube Premium?

Det er tre forskjellige planer tilgjengelig, med standardplanen som koster $ 11,99 i måneden. Det er også en dyrere familieplan til $17,99. En spesiell studentplan til $6,99 er også tilgjengelig. Det er ingen årsplan tilgjengelig.

Er YouTube TV gratis med premium?

YouTube TV er et betalt medlemskap som gir deg direktesendt TV fra store kringkastingsnettverk, populære kabelnettverk og premiumnettverk, sammen med populære programmer fra YouTube-skapere. ... Men hvis du er både YouTube Premium- og YouTube TV-medlem, du kan se favorittvideoene dine på YouTube TV uten annonser.

Hvor mange enheter kan du ha på YouTube Premium?

Hvis du er YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlem, kan du bruke offline-funksjonene til det betalte medlemskapet ditt på opptil 10 mobile enheter om gangen. Hvis du prøver å laste ned en video på en ny enhet når du har nådd denne grensen, vil den eldste av de 10 enhetene bli fjernet.

Hvor mye koster YouTube-familieabonnementet?

Familie • 1 måneds gratis prøveperiode • Deretter $17,99/måned • Legg til opptil 5 familiemedlemmer (i alderen 13+) i husstanden din.

Kan jeg hoppe over reklamer på YouTube TV?

Gjeldende annonseringsregler og forskrifter. Reklamer på YouTube TV vises på forskjellige steder, og den enkleste måten å hoppe over dem på er å spole dem frem. Imidlertid er det en hake. Hurtigspoling er ikke tillatt på alle YouTube TV-tjenester.

Hva er bedre YouTube eller Spotify?

Alt i alt, Spotify er den overlegne tjenesten. Det er bedre for å oppdage ny musikk, har flere spillelister, tilbyr sterkere sosiale funksjoner og gir deg tilgang til massevis av podcaster. Appen er også fullpakket med nyttige funksjoner, inkludert crossfade. Det betyr imidlertid ikke at det er et bedre alternativ for alle.

Hva er bedre Spotify eller YouTube Premium?

Alt i alt, Spotify tilbyr det beste tilbudet for folk flest, spesielt med dets robuste podcastutvalg og velkjente algoritmer. Men hvis du er inngrodd i YouTube/Google-systemet eller ønsker tilgang til musikk som vanligvis ikke finnes på strømmetjenester, vil YouTube Music klare seg fint.

Hva er forskjellen mellom YouTube Red og premium?

YouTube Red er en alt-i-ett-abonnementstjeneste for YouTube. Du får tilgang til annonsefrie videoer, offline nedlastinger, YouTube Music-funksjoner, bakgrunnslytting og et utvalg originalt innhold fra YouTube. ... Dette er en god deal fordi YouTube Red koster $9,99/måned mens YouTube Premium vil være $11,99 per måned.

Hva er det billigste YouTube-abonnementet?

YouTube Premium tilbyr annonsefri og bakgrunnsavspilling, muligheten til å laste ned videoer og tilgang til YouTube Music Premium. Den koster 11,99 dollar i USA og 11,99 euro i Europa. YouTube Premium Lite er betydelig billigere til 6,99 euro, som mest sannsynlig vil være 6,99 dollar i USA.

Kan du betale Netflix årlig?

Netflixs standardplan koster for øyeblikket 12,99 dollar i måneden, men det kan halveres hvis et billigere årlig streaming-abonnementseksperiment blir en reell avtale. ... Hvis Netflix ga det samme tilbudet til abonnenter i USA, kan du kjøpe Standard-planen for bare $77,94 i året, eller grunnplanen for $53,94.

Hvordan kjøper du premium på YouTube?

På datamaskinen eller mobilnettleseren, gå til youtube.com/premium. Logg på Google-kontoen du vil starte medlemskapet på. Start din gratis prøveperiode (hvis du er kvalifisert). Ellers klikker du på Få YouTube Premium.

Hva er bedre Hulu eller YouTube TV?

Hulu er et pålitelig alternativ for streaming av nye og klassiske programmer samt direktesendt TV på nesten alle plattformer. Det er et toppvalg blant videostrømmetjenester. YouTube TV tilbyr et utmerket utvalg av kanaler, førsteklasses DVR-funksjoner og god ytelse.

Finnes det noe bedre enn YouTube TV?

fuboTV har 120+ direktesendte TV-kanaler, inkludert mange i YouTube TVs utvalg. ESPN, lokale ABC, CBS, NBC og FOX er på fubo. Det er populære regionale sportsnettverk som NESN og Marquee Sports Network.

Hva er bedre YouTube TV eller Sling?

Sling TV tilbyr et godt tilbud til en overkommelig pris; tilleggspakkene tilbyr fleksibilitet, og den største planen er fortsatt billigere enn YouTube TV. Hvis du vil ha flere kanaler, inkludert lokalbefolkningen og premiums, og ubegrenset DVR-opptak, er YouTube TV veien å gå.

Finnes det en billigere versjon av YouTube Premium?

YouTube Premium har introdusert et billigere nivå av abonnementstjenesten som slår av annonser. Kalt YouTube Premium Lite, fjerner den annonser, men inkluderer heller ikke YouTube Music, offline nedlastinger og bakgrunnsavspilling.

Hvordan kansellerer jeg min gratis prøveversjon av YouTube Premium?

Følg trinnene nedenfor for å kansellere eller sette YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskapet på pause.

...

Avbryt ditt betalte medlemskap

  1. Trykk på profilbildet ditt. Betalt medlemskap.
  2. Trykk på medlemskapet du vil si opp.
  3. Trykk på Fortsett for å avbryte.
  4. Velg årsaken til å kansellere og trykk på Neste.
  5. Trykk på Ja, avbryt.

Kan du se filmer på YouTube Premium?

En YouTube Premium-konto tillater du kan se videoer uten reklame, sammen med mange andre bonusfordeler for bare $9,99/måned. Du trenger ikke et betalt abonnement for å se YouTubes utvalg av gratis filmer. ... Disse filmene er tilgjengelige for alle som virkelig trenger å se Agent Cody Banks på nytt eller dens oppfølger (ja, det var en oppfølger).